Om Farmisan

Farmisan er et mindre selskab som udvikler specielle hudplejeprodukter med et højt fedtindhold på minimum 85 %. Det første produkt blev udviklet for 15 år siden. Ideen til Warming Basiscreme blev skabt af hudlæge Niels Veien, som savnede et produkt med højt fedtindhold og meget få ingredienser til supplerende hudpleje ved behandling af atopisk dermatitis (børneeeksem) og til psoriasis.

Jørgen Warming og Steffen Møller, begge med mange års kommerciel erfaring med dermatologi blandt andet fra Glaxo Lægemidler begyndte udviklingsarbejdet og efter 2 år var Warming Basiscreme klar til test. Produktet bestod sin prøve. Warming Basiscreme blev udelukkende markedsført til læger, da cremen ikke kan anvendes som et kosmetisk produkt, men udelukkende til den meget tørre og sarte hud.

I 2016 blev Warming Salven udviklet og markedsføres nu til landets hudlæger. Dette produkt supplerer Warming cremerne, er uden vandindhold og ingredienserne er vegetabilske olier blandt andet shiaolie og sød mandelolie

Farmisan er i gang med at udvikle en fedtgel som forventes markedsført i 2019.